GRATIS VERZENDING VANAF 59,-
VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN
7 JAAR HÉT DESIGN PLANTEN MERK

Een ogenblikje a.u.b
Een ogenblikje a.u.b

TROPISCHE ROOTS

De roots van LOFE bevinden zich in Midden-Amerika. Op een farm in Costa Rica ontstond het idee om Dracaena planten op water te laten groeien. Dit werkte goed en zag er ook nog eens fantastisch uit! Het was de start van het concept LOFE. Daarna werd het concept uitgebreid met diverse andere planten die hun oorsprong vinden in verschillende delen van de wereld. Alle producten komen in Nederland samen in mooie vaasjes en houders en zijn dan klaar voor een nieuw thuis.

Lang

Een LOFE plantje vormt zelf zijn wortels in het vaasje, de basis van een heel lang leven

Gezond

De plantjes houden hun eigen water schoon en zuiveren ook nog eens de lucht in je huis!

Leven

Een LOFE plantje heeft alleen water nodig en kan hier zijn leven lang op kan teren

WEINIG VERZORGING, LANG GENIETEN

Elk LOFE plantje is anders, maar één ding hebben ze gemeen: ze vragen weinig tot geen verzorging! Dat maakt LOFE hét ideale groene cadeau. Het enige wat je hoeft te doen, is het flesje voor 90% vullen met water. En dat is het! Doordat het plantje zelf wortels vormt in het flesje, verzorgt hij zichzelf.

Luchtzuiverend

Half licht

15°C - 22°C

90% vullen

Wat onze klanten ervan vinden

quote-dark-2-1.png

Super alternatief voor een bosje bloemen of een vast plantje. Leuk naast elkaar of gescheiden van elkaar. Echte blikvanger.

quote-dark-2-1.png

Leuk kado artikel om weg te geven of jezelf te verwennen :) of allebei en het schijnt ook nog eens luchtzuiverend te zijn. Dus toch wel goed excuus om als kadootje voor jezelf te kopen :)

quote-dark-2-1.png

Deze 3 flessen met een houdertje zijn een Leuk en dankbaar product voor de salon tafel en ook nog eens Luchtzuiverend 😊

GROW YOUR OWN LOFE PLANT

Als je plantje goede wortels heeft, kun je er ook voor kiezen om hem in een pot te poten. Als hij eenmaal aan zijn nieuwe leefomgeving is gewend, zal het plantje in een pot verder groeien.

proces-1.png