GRATIS VERZENDING VANAF 59,-
VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN
7 JAAR HÉT DESIGN PLANTEN MERK

Een ogenblikje a.u.b

Monstera op water

Wat is een Monstera plant?

Een Monstera kamerplant, ook wel bekend als de Monstera klimplant, is een bekende tropische kamerplant. De plant kan je herkennen aan zijn grote, weelderige bladeren. In deze bladeren zitten veel elegante inkepingen en gaten, daarom wordt de plant ook vaak een ‘Monstera gatenplant’ genoemd. Deze gaten laat de Monstera zelf in zijn bladeren groeien, zodat de onderste bladeren ook kunnen genieten van de zon. De plant heeft luchtzuiverende eigenschappen, waardoor een bijdrage geeft aan een gezondere leefomgeving. De plant is erg eenvoudig te verzorgen, waardoor hij zowel voor de beginnende- als de ervaren plantenliefhebber perfect is. 

Monstera op water

Een Monstera op water is een interessante en trendy manier om deze prachtige kamerplant te kweken. Bij het kweken van een Monstera op water worden de wortels in een vaas met water geplaatst, in plaats van in een traditionele pot met potgrond. Deze methode biedt enkele voordelen, denk aan dat je het groeiproces van de wortels duidelijk kunt zien, of dat je de waterbehoefte beter in de gaten kan houden. Naast dat het kweken van een Monstera op water deze voordelen biedt, ziet het er ook vooral heel gaaf uit. Vooral met de glazen vazen met verlichting van LOFE. 

Waarom LOFE? 

Een Monstera plant kopen gaat eenvoudig bij LOFE.  

✅ Weinig verzorging, lang genieten

✅ Luchtzuiverende planten 

✅ Maandag t/m donderdag: voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd 

✅ Ook zaterdagleveringen 

✅ Betaal veilig via iDeal, Credit Card, Sofort Banking, Klarna, Sofort Banking of Apple Pay 

Wat onze klanten ervan vinden

Creëer een Urban look met Monstera planten

Creëer van iedere ruimte een Urban Jungle door je interieur om te toveren met weelderige, elegante Monstera planten. Laat de ruimte tot leven komen met deze tropische touch en geniet van de groene stijl. Met de Monstera planten zal jouw interieur een flinke upgrade krijgen.  

Monstera plant verzorgen en onderhouden

Om deze plant goed te verzorgen en in leven te houden, zijn er een paar praktische tips om te volgen: 

✅ Zet de plant in een omgeving waar het licht is, maar niet in de volle zon 

✅ Zorg dat de wortels van de plant in het water staan 

✅ Geef de plant liefde en aandacht 

✅ Ververs het water eens in de zoveel tijd, zodat de plant weer genoeg voedingsstoffen uit het verse water kan halen 

Waarom Monstera’s? 

✅ Elegante bladeren

✅ Luchtzuiverend

✅ Klimplant

✅ Luchtwortels

✅ Gemakkelijk te verzorgen

✅ Populair interieuraccent

 
20231211-DSC_7746

Monstera Soorten

Monstera Adansonii

De Monstera Adansonii plant is een kamerplant die behoort tot de Monstera-familie. De hartvormige bladeren van de Monstera Adansonii zijn kleiner dan andere Monstera-planten, namelijk gemiddeld 5-10 centimeter. De wortels van de plant groeien zelfstandig in het water. 

✅ Kleine, groene bladeren

✅ Eenvoudig te verzorgen

✅ Groeit zelfstandig

✅ Inclusief vaas

Monstera Deliciosa

De Monstera Deliciosa is kenmerkend aan haar grote bladeren. Ze hebben een donkergroene kleur en kunnen diepe inkepingen en gaten bevatten. De luchtwortels kunnen zelfstandig uit het water groeien

✅ Grote, groene bladeren

✅ Eenvoudig te verzorgen

✅ Groeit zelfstandig

✅ Inclusief vaas

Monstera luchtwortels

De luchtwortels van een Monstera plant zijn een fascinerend en uniek kenmerk dat deze kamerplant onderscheidt. Naast dat de luchtwortels erg mooi zijn, spelen ze een belangrijke rol in het leven van de Monstera. De luchtwortels zorgen er namelijk voor dat de Monstera naar het zonlicht kan hechten en klimmen. Daarbij bieden de luchtwortels van de Monstera voor extra steun. Zo blijft de plant rechtop staan en kunnen de bladeren zich zo positioneren om optimaal licht op te vangen. Tot slot zorgen de luchtwortels voor water- en nutriëntenopname. Pas wel op met huisdieren: de Monstera plant is licht giftig. Dat vinden je hond en kat dus iets minder.  

Gratis verzending vanaf €59,-

Bestel nu jouw Monstera plant op waterbasis en ontvang gratis verzending vanaf €59,-.

Direct van de kweker

Bij LOFE komen alle planten direct van de kweker. Waardoor de plantjes verser en kwalitiever zijn

7 jaar het design plantenmerk

Meerdere jaren kennis in huis om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren.

Veelgestelde vragen over Monstera planten

We maken gebruik van verpakkingen die speciaal voor LOFE-producten zijn ontwikkeld. Het is een kartonnen doos waarin het plantje en de vaas strak in zitten. Op deze wijze is kans op schade door verzending erg klein.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95 inclusief btw. Dit bedrag wordt bij het afrekenen getoond zodra je het adres en land hebt ingevuld. Bij een bestelling boven de €59,- heb je gratis verzending 

Als je voor 14.00 besteld, wordt het dezelfde dag verstuurt en geleverd binnen enkele werkdagen. Wij leveren ook op zaterdag. Hiervoor wordt €2,75 inclusief btw extra in rekening gebracht.